Vraag een offerte aan
Stuur ons zo veel mogelijk informatie over jouw project, zo kunnen we een complete en scherpe offerte aanbieden. Voor meer informatie zie de toelichting onder het formulier.
Upload bestand (docx, pfd, jpg/jpeg, png)

Keuken – Vermeld bij de aanvraag voor een keuken blad of eiland zo veel mogelijk details. Begin bij de steensoort en vervolgens welke zijden je afgewerkt wil hebben? Hoe mogen we jouw keukenblad hebben? Wil je van je kookeiland ook de zijkanten bekleed hebben met natuursteen? Of liever alleen de het bovenblad (voordeliger). Geef ook aan hoeveel en wat voor sparingen je in je keukenbladen wil verwerken. Wil je bijvoorbeeld een onderbouw spoelbak (mooiste), én een kookplaat ingebouwd gelijk met het blad? Of liever een opbouw kookplaat (voordeliger)? Hoe meer details wij weten hoe meer we voor je kunnen betekenen én hoe sneller jij je offerte in je inbox hebt.


Badkamer – Een aanvraag voor een badkamer bekleed in natuursteen is een stuk gecompliceerder. De prijs hiervan is afhankelijk van een aantal keuzes die je maakt. Wil je graag grote platen in ‘open boek’ (waar het patroon doorloopt) of wil je tegels van natuursteen (voordeliger)? Zijn er nog nissen die we mee moeten nemen in de offerte? Of wellicht een spoelbak? Wat in een badkamer ook belangrijk is voor de prijs is de hoogte van de badkamer. Vergeet uiteraard niet de steensoort naar keuze te vermelden! Stuur ons bij de aanvraag zo veel mogelijk informatie zodat we precies weten wat we voor je kunnen betekenen.


Andere aanvragen – Ook voor andere aanvragen of ideeën geldt; hoe meer informatie hoe beter. Vermeld de steensoort, maatvoering en afwerking zodat wij voor jouw project een duidelijke offerte kunnen voorbereiden. Aanvragen als: wat kost marmer? Of hoeveel kost dit? Is vaak niet specifiek genoeg om een goede offerte op te baseren.


Offerte aanvragen en vergelijken – Hoe meer informatie jij ons stuurt, hoe beter wij jouw offerte kunnen aanbieden. Een vraag als: wat kost marmer? Is voor ons dan ook te globaal. Het is in de natuursteen branche erg makkelijk om appels met peren te vergelijken omdat er veel verschillen in kwaliteit en afwerking zijn. Wij bieden onze offertes aan met de mooiste afwerkingen. Past een offerte niet binnen jouw budget? Geen probleem! Neem contact met ons op met jouw feedback, en dan kijken wij naar een oplossing binnen jouw budget!

We besteden veel tijd en aandacht aan jouw offerte. Mocht je op-, of aanmerkingen hebben dan horen we het uiteraard graag. We kunnen het verschil met een andere offerte toelichten en bespreken. Zo kunnen we je wijzen op details die je wellicht over het hoofd hebt gezien óf met je mee denken wat we kunnen aanpassen om binnen budget te blijven. Ons streven is om binnen 48 uur jou van jouw offerte te voorzien.