Scandinavian Living April '20

In de Scandinavian Living van April 2020 is speciale aandacht voor dit bijzondere project.

Samen met Henny van Kouwen, één van onze beste interieurbouwers en tevens goede vriend, hebben we met veel plezier dit project mogen maken. Dat we hiermee de cover van het Scandinavian Living Magazine mochten halen hadden we zelf ook niet verwacht! De bijzonderheden van dit project zitten hem in de samenstelling van kleuren. De klant, een fervent styliste voor o.a. VT Wonen, heeft zorgvuldig de kleuren samengesteld waardoor we dit fantastische resultaat konden bereiken.

De natuurlijke tinten gaan fraai samen met de keiharde steensoort Taj Mahal. De matte uitstraling van het keukenblad gaat mooi samen met de natuurlijke tinten van het eiken. Het blad was gigantisch, en dus een hele uitdaging om deze op het kookeiland te plaatsen. Uiteraard is dit toch gelukt, zoals altijd.

Enkele technische details zijn terug te vinden in de randafwerking van het blad die naadloos verlijmd is uit 20 mm dikke platen. Daarnaast hebben we het blad laten rusten op de vensterbank om zo de maximale ruimte te creëren voor de klant. Al met al een super geslaagd project met heerlijke foto’s én een coverfoto!

Read more
Scandinavian Living keuken Taj Mahal keuken Scandinavian Living cover april